منتديات دلع - برامج*برامج
مرحبا بك عزيزى الزائر فى منتدى دلع نتشرف بتسجيلك معنا ونتشرف بك عضوا فى منتدى دلع
منتديات دلع - برامج*برامج
مرحبا بك عزيزى الزائر فى منتدى دلع نتشرف بتسجيلك معنا ونتشرف بك عضوا فى منتدى دلع
منتديات دلع - برامج*برامج
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


برامج كمبيوتر*صيانه كمبيوتر *افلام *اغانى
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سفيره الحب
مشرفه عامه للموقع
مشرفه عامه للموقع
سفيره الحب


عدد المساهمات : 536
تاريخ التسجيل : 03/04/2010

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Empty
مُساهمةموضوع: بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور   بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Icon_minitimeالأربعاء مايو 05, 2010 2:13 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



حبيت اقدم لكم وجبتنا اليوم ..........

بيتزا محشيه الاطراف

وملفوف النقانق

و السينابون



يلا نبتدي بالمقادير للعجينه


وهي عجينه العشر دقايق وهي المفضله لدي لكل المعجنات


العجينه تقسم الي جزئين


الجزء الاول :


2 كوب دقيق

2 كوب ماء دافئ

فنجان سكر

2 معلقه خميره

معلقه واحده بيكنج بودر

ورشه ملح


وده بيكون شكلها عجينه سائله تماما



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-hwd1xco5




نتركها عشر دقائق لتخمر


وبعدها نضيف الجزء التاني عليها ::


3 كوب دقيق

نصف كوب زيت


ونعجن كويس جدا وكل ما عجنا اكتر يكون احسن وده شكلها ::

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-u01246tr




ونخلي العجينه ترتاح وتخمر لمده ساعه


في اثناء تخمير العجين سلقت النقانق في ميه وقليل من الملح




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-jz7w55jl





وطلعتها علي ورق المطبخ لتمتص الماء منها ولا تترك في الماء علي النار كثيرا ولكن 3 دقايق وبس

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-gvvj0rqr





نرجع للعجينه وخمرت وعليت وبقت هشه وجميله وعشان نعرف انها خمرت غير انها بتعلي انك بتغرزي صبعك فيها بتعلم وتنخفض



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-o4rlfgqa




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-pqbsw5jf




ناخد جزء من العجين علي قد مساحه الصينيه اللي هنعمل فيها البيتزا ويكون اكبر شويه ونفردها اكبر من مساحه الصينيه شويه عشان نلف الاطراف




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-5qc9uvta





بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-rpt1gjr6



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-njq4zhdo



هنا حطيتها في الصينيه وبدأت الف النقانق علي الاطراف واقفلها كويس من كل الجوانب

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-8ph5t1jy



هنا بعد ما خلصت لف الاطراف كلها



نيجي للحشو


لحمه مفرومه معصجه - طماطم مكعبات - فلفل اخضر مكعبات -وجبنه موتزريلا - وزيتون اخضر - وكاتشب للطبقه الاولي

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-qv7lr1vj




هنا حطيت كاتشب علي العجينه

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-qpj80bcw





وهنا اللحمه المفرومه

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-u31tjeir




وهنا باقي المكونات

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-4zvx1fvr




واخر شئ الجبنه الموتزريلا وانا بحب احط علي الاطراف كمان وكمان عملت اخرام بالشوكه علي الاطراف عشان متعلاش في الفرن

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-b3c449mt


نيجي لملفوف النقانق سهله اوووي


بجيب جزء صغير من العجين وبعمله زي الحبل وطويل


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-bpt2c0be




وبلفه علي النقانق بالشكل ده




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-ehyoyywp



وهنا الكميه كلها ودهنت وشها بالبيض ورشيت سمسم

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-0e2vevbw




نيجي للسينابون


هفرد العجينه كويس وتكون رفيعه ورشيت عليها قرفه - وكاكاو - وسكر

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-ssdc41lf




وبلف رول وبقفل اطرافه كويس




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-pfg3psg4




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-afs9eoyn



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-4zjhvudn




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-nrzqrl7h




وهنا خلاص قطعته وحطيته في الصينيه


وطبعا لازم لكل المعجنات يكون الفرن متسخن من قبل

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-2njqf1tq



البيتزاااااا



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-gmyuawhd



ملفوف النقانق




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-4sritl90



السينابون



وهنا حطيت عليه الشوكولاته السايله الجاهزة




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-884h4lvz



والبيتزا بعد ما قطعتها





بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-v2vqv9ei



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور Get-4-2010-1d0rzf91


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيتزا وملفوف النقانق والسينابون من مطبخي وبالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» سمك بطريقتي وفي مطبخي الخاص
» مسقعه مصريه 100%بالصوووور من مطبخي
» بيتزا كاسات......بالصور
» حلا السدو روعة وبالصور
» ஐ ◄███▓▒░ طريقتي في تحضير الخبز البيتي وبالصور تعالوا شوفوا ░▒▓███►ஐ

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات دلع - برامج*برامج :: مطبخ عزيزه للاكلات الشعبيه والشرقيه والسعوديه والبنانيه-
انتقل الى: