اولا يغسل الدجاج المخلى من العظام سواء الصدور او الافخاد ويقطع قطع صغيرة مكعبات صغيرة حوالى 1سم ويوضع على النارويفرفم حوالى رأس ثوم ومعه 1 حبة فلفل رومى يوضع نصف الكمية ويترك الباقى جانبا ويوضع الملح والفلفل الاسود وكمون وجميع بهاراتك كما تحبى وقليل من الزيت حتى لاتتماسك قطع الدجاج مع بعضها على النارتقلب من حين لاخر واذا نشفت من المية تزودى حبة بسيطة حوالى نص كوب ماء الى ان تستوى يوضع باقى الثوم مع الفلفل اللى كان على جنب ويشوح مع الدجاج مع قليل من الزيت ويولع فحمة وتوضع عليها بعد السوى تماما بعد ان ترفع من على النار مع معلقة زيت حتى يفوح رائحة الفحم مع الشاورما تغطى حتى تحتفظ برائحة الفحم ويوضع المايونيز عليها بعد ذلك وتؤكل ساندوتشات مع البطاطس والخيار المخلل والكاتشب اذا حبيتو
وبالهنا والشفا جربوها حتحبوها جدا