منتديات دلع - برامج*برامج
مرحبا بك عزيزى الزائر فى منتدى دلع نتشرف بتسجيلك معنا ونتشرف بك عضوا فى منتدى دلع
منتديات دلع - برامج*برامج
مرحبا بك عزيزى الزائر فى منتدى دلع نتشرف بتسجيلك معنا ونتشرف بك عضوا فى منتدى دلع
منتديات دلع - برامج*برامج
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


برامج كمبيوتر*صيانه كمبيوتر *افلام *اغانى
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فسيخ مضمووون 100 100

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سفيره الحب
مشرفه عامه للموقع
مشرفه عامه للموقع
سفيره الحب


عدد المساهمات : 536
تاريخ التسجيل : 03/04/2010

فسيخ مضمووون 100 100 Empty
مُساهمةموضوع: فسيخ مضمووون 100 100   فسيخ مضمووون 100 100 Icon_minitimeالثلاثاء أبريل 27, 2010 10:28 pm

عندى لكم طريقة عجب لعمل الفسيخ
1) اشتري السمك البوري الطازج السمين يعنى السمكتين حوالي كيلو
2) اغسلي السمك كويس من النغاشيش واغسلي جسم السمكة كويس ونشفي النغاشيش
3) سيبي السمك طول الليل على ورق تنشيف مطبخ أو ورق جرايد وخبيه في مكان أمين بعيد عن النمل والباب ( فرن البوتاجاز مثلا
4) اليوم التالي حطي السمك في الشمس بس غطيه بقطعة شاش نظيفة علشان الدبانفسيخ مضمووون 100 100 Mood8وترك حتى تنشف السمكة وتتنفخ مزبوط عن اجمالى ىقت التفسخ من 20الى 22 ساعة
5) نيجي بقى للمهم بعد كدة حضري خلطة مكونة من ملح خشن / شطة / كركم واحشى نغاشيش السمكة كويس وهاتى علبة أو كيس الموجود عندك ورشي في قعرة من الخلطة السابقة وبعدين حطي السمك خلف خلاف طبقات بالتبادل مع الخلطة ومتكتريش الملح علشان ميطلعش حادق
6) اغلقى الكيس أو العلبة كويس جدا واضغطي على السمك بأى حاجة تقيلة يعنى طوبة أو الهون النحاس واتركيه لمدة أسبوع أو 10 أيام وبعد كدة لما تفتحى عليه لازم تحطيه على الأقل يوم أو يومين في الفريزر وبعد كة هتشمي ريحة الفسيخ المميزة وكلي وادعيلى فسيخ مضمووون 100 100 SFun_mischieviousbig
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فسيخ مضمووون 100 100
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات دلع - برامج*برامج :: مطبخ عزيزه للاكلات الشعبيه والشرقيه والسعوديه والبنانيه-
انتقل الى: